Movido (afgeleid van ‘ik doe aan bewegen’) is ontstaan vanuit eigen ervaring toen ik, Marit Scheers, tijdens mijn opleiding aan het CIOS, chronisch ziek werd. Van sporten op het hoogste niveau, naar 1 keer per dag een blokje om het huis was nogal een omslag. Daar heb ik echter het belang geleerd van bewegen in plaats van sporten. En dat is een enorm verschil waarbij ik direct bevestigd kreeg dat ik hier andere mensen mee wil helpen.
Ik weet hoe het is om van ver te komen, ik weet hoe het is om rustig op te moeten bouwen en ik weet hoe het is om vaak in een omgeving te leven waar alles draait om presteren. Dat doen we bij Movido anders!

Ons streven is om bewegen blijvend en vanzelfsprekend onderdeel te maken van het dagelijks leven. Duurzaam bewegen dus. Iedereen heeft zijn of haar eigen doelen, die uiteenlopen van een betere conditie tot meer sociale contacten en van uit het isolement komen tot gezondheidsverbeteringen. Per individu bekijken wat het beste past, is onze kracht.

Met een empathische inslag, faciliterend karakter en het beste willen voor anderen, help ik de deelnemer op pad naar de juiste bewegingsvorm. Zo zorg ik voor veilige bewegingsvormen die het extra duwtje in de rug geven.

Vragen die we stellen:

  • Wat wil je bereiken?
  • Waarom wil je dit bereiken?
  • Wat heb je daarvoor nodig?
  • Wat kun je al?
  • Waar word je blij van?

Wil je graag in contact komen? Stuur gerust een mail naar info@movido.nl