Bewegen is de sleutel tot een fijn leven.

Bewegen staat voor groei, in welk opzicht dan ook. En van groei word je beter en fitter. Bewegen in de natuur, bewegen voor het lichaam, bewegen voor de geest, bewegen voor sociale contacten, bewegen om jezelf uit te dagen, bewegen omdat het leuk is, om even het hoofd leeg te maken. Iedereen beweegt met zijn of haar eigen reden. Maar één ding staat wat ons betreft centraal en dat is bewegen met plezier.
Plezier zorgt er namelijk voor dat je vaker gaat bewegen en dat zorgt er weer voor dat je nog fitter wordt.

Daarbij valt het misschien op dat we bewust praten over bewegen en niet over sport. De allereerste stap is bewegen. Past sport wel bij je en haal je energie uit lekker zweten? Helemaal prima. Ervaar je dat niet en schrikt het zelfs wat af? Begin dan eerst eens met bewegen. Wandel een stuk om eigen huis of doe wat oefeningen vanuit huis. Creëer het plezier van bewegen zelf of met hulp van ons…

Bekijk ook onze blogs.

Uit onderzoek blijkt dat mensen met een beperking aanzienlijk minder sporten dan mensen zonder beperking. Terwijl in beweging zijn en sporten voor hen juist zo belangrijk is. Dat vraagt specifieke vaardigheden en kennis van de doelgroep. En dus om professionals, zoals Movido.